Boomstoel

Menu

Nu leverbaar: de boomstoel

boomstoel

Heb jij dat ook wel eens? Je wandelt door het bos en zou graag even gaan zitten om te pauzeren of, zoals in mijn geval, wild te observeren en fotograferen. Meestal is er dan geen bankje of boomstam in de buurt om op te zitten of het is nat! Ik bedacht er iets op: de boomstoel.

Wat is een boomstoel?

boomstoel

Een eenvoudig houten stoeltje dat je op iedere gewenste plek snel aan een boom kunt bevestigen, zonder de boom te beschadigen. Compact van afmeting en licht van gewicht zodat je het makkelijk mee kan nemen in je rugtas bijvoorbeeld. De boom zelf fungeert als rugleuning en geloof me; het zit prima. Ga je achterstevoren op het stoeltje zitten dan kun je jezelf mooi verschuilen achter de boomstam en val je niet op voor het wild. Op deze manier kun je ideaal fotograferen waarbij de boomstam tegelijkertijd als steun voor je camera kan dienen.

man met camera

Hoe werkt het?

De boomstoel wordt d.m.v. een sjorband strak tegen de boom aan getrokken, de klemgesp zorgt ervoor dat de sjorband op spanning blijft. Twee steuntjes onder de zitting voorkomen dat de stoel voorover gaat kantelen. Het losmaken gaat met een simpele druk op de klemgesp waardoor de sjorband weer los komt. Een kort filmpje is te zien op mijn Facebook pagina Hertenbosch.

Wat krijg je en wat kost het?

Iedere boomstoel wordt met de hand gemaakt en voorzien van een logo. Dit logo(zie foto linksboven) is in het hout gelaserd door woodywork. Een boomstoel is natuurlijk ook heel origineel om aan iemand cadeau te geven. In overleg is het mogelijk om een naam, leeftijd of persoonlijke tekst in het hout te laten laseren (meerprijs).

boomstoel

Beschrijving van de boomstoel:

  • afmeting 31cm x 28cm x 12cm
  • zitting is gemaakt van 18mm multiplex
  • ongelakt of gebeitst(natuur bruin) verkrijgbaar
  • getest tot een draagvermogen van 95 kg
  • past om bomen met een doorsnede van 25cm-50cm
  • wordt geleverd incl. sjorband(trekkracht 250kg)

Prijzen (excl. verzendkosten EUR 7,50):

  • ongelakt model EUR 22,50
  • gebeitst model EUR 27,50

Ophalen is mogelijk op afspraak in Hulshorst.

Enthousiast geworden? Stuur een e-mail om een boomstoel te bestellen of vraag om meer informatie.

© 2021 hertenbosch.nl